Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden is van toepassing op alle onderdelen van Gratis Game Cards. De algemene voorwaarden is voor het laatst gewijzigd op 11 juli 2015. Enkel bij ingrijpende wijzigingen worden leden op de hoogte gebracht van deze wijzigingen.

Artikel 1: Account

1.1 Het is niet toegestaan om meerdere accounts per persoon, netwerk (IP-adres) of huishouden te hebben zonder vooraf verleende toestemming. Accounts die in strijd zijn met deze regel worden uitgeschakeld.

1.2 Gratis Game Cards accepteert alleen leden die woonachtig zijn in Nederland of België. Accounts die in strijd zijn met deze regel worden uitgeschakeld.

1.3 Indien een account meer dan 14 maanden niet gebruikt is zullen wij 1 punt per dag in rekening brengen voor het bijhouden van account gegevens.

Artikel 2: Punten

2.1 Punten die onrechtmatig vergaard zijn worden zonder opgaaf van reden teruggevorderd. Bij misbruik kan dit leiden tot het uitschakelen van het account.

2.2 Punten zijn niet inwisselbaar voor contante. Punten zijn enkel in te wisselen voor producten op de bestelpagina.

2.3 Punten zijn account gebonden en niet overdraagbaar naar andere leden.

Artikel 3: Persoonlijke klik link

3.1 Bezoekers dienen afkomstig te zijn uit Nederland of België, bezoekers uit het buitenland worden niet gecrediteerd.

3.2 Het ongewenst verspreiden van links (spam) is niet toegestaan. Accounts die in strijd zijn met deze regel worden uitgeschakeld.

3.3 Niet menselijke bezoekers, proxy's en automatische klik programma's zijn niet toegestaan. Accounts die in strijd zijn met deze regel worden gewaarschuwd, bij herhaaldelijk misbruik kan dit leiden tot het uitschakelen van het account.

Artikel 4: Bestellen

4.1 Na het bestellen wordt er een account controle uitgevoerd. In deze account controle kijken wij of de verdiende punten niet in strijd zijn met de algemene voorwaarden. Als de verdiende punten in strijd zijn met de algemene voorwaarden wordt de bestelling geannuleerd. Bij twijfel kan de levering worden uitgesteld.

4.2 Verdiende punten zijn in twee categorieën opgesplitst. Categorie 1 & 2. Het gespaarde saldo dient minimaal 65% te bestaan uit de punten van categorie 1 om een bestelling te plaatsen. Een uitzondering op deze regel zijn bestellingen gedaan met A-Punten.

4.3 Bestellingen gedaan met A-Punten worden binnen 10 minuten geleverd mits voorradig. Indien het gewenste product niet op voorraad is dan staat dit vooraf aangegeven op de bestelpagina.

Toelichting categorieën: verdien methodes die onder categorie 1 vallen: opdrachten, social media, mening geven, website bezoeken en gekochte punten. Verdien methodes die onder categorie 2 vallen: klik link en login bonus. Overige verdien methodes hebben geen invloed op de saldo verhouding.

Artikel 5: Privacy

Privacy is belangrijk. Daarom hebben wij in dit artikel (klik) een uitgebreide uitleg over hoe wij met jouw privacy omgaan.

Heb je een vraag, op- of aanmerkingen over de algemene voorwaarden? Neem dan contact op, wij helpen je graag verder.